marți, 23 iunie 2009

scapat ieftin, se putea si mai rau:-s

Mda si cum spuneam in postul anterior, m-am pricopsit(nu stiu de unde) cu un curent care s-a transformat pana la urma intr-o otita externa, faza incipienta (sau cel putin asa scria pe reteta). Sa vedeti cum a fost treaba... Si ma trezesc sambata cu urechea stanga infundata cum s-ar zice, numai auzeam frate:))). Zic, ce pana mea...merg si fac un dus si curat, firesc si urechile:P...si nimic, tot auzeam in ceata. Pff, duminica a inceput sa ma si doara un pic:-s Erau cel putin 4 persoane alarmate maxim pentru mine, si de la ce...de la un curent nenorocit. Luni..merg la dr de fam sa-mi iau trimitere la ORL. Era dupa amiaza doctorita mea. Am asteptat acolo vreo 1,3 h si m-am plictisit de moarte (am jucat Rabbit pe tel si a trecut mai repede:P ).

Intr-un sfarsit ajung astazi la Policlinica sa vad totusi ce se-ntampla dom`le sau...ce se intampal doctore:P! Ajung..urc si ma chiorasc pe toate holurile alea sa gasesc cabinetul cu nr 43. De unde, ca unu era inscriptionat, altu nu..gaseste tu fatuca cabinetu lu peste prajit:-j Si o intreb pe o doamna...de serviciu si ma lumineaza. Astept la rand, ca un om cilivizat. Intre timp s-a mai adunat ceva lume, printre care si un baietas de vreo 16 ani care cred ca era cu bunica`sa. Pfff, o gura ce avea femeia aia..ca se lua la vorba cu persoanele care mai asteptau, despre cum si cat de frumoasa e via, care se vedea dupa fereasta din dreapta noastra..si la un mom dat zice: "Vai, parca seamana cu un tablou!"...M-am facut si cu ca nu o aud cu urechea stanga [defapt chiar nici nu auzeam prea bine, dar asta e partea 2:)) ]. Ma pregateam sufleteste pt ce urma..."Daca ma doare?:-s. Daca e ceva mai complicat si tre sa stau pansata 2 sapt la ureche?:-s..si tot felu de intrebari din astea tampite...normale pana la urma pt un om care asteapta la doctor!

Iese o don`soara asistenta si imi face semn sa intru:| M-am ridicat mai mult NU decat DA, si pana la urma am intrat! I povestesc eu acolo la Tanti Doctor ce-am patit si decand e problema. Ma consulta si imi zice.."Apoi scumpa mea, tu cred ca ai un inceput de otita! De ce n-ai mai stat cateva zile?"...Nu i-am raspuns ca ma simteam cu musca pe caciula:-" [in gand- Da nu m-a durut asa de tare, deci nu era f urgent! :-? ]. Si la un mom dat imi zice: "Ok hai sa-ti explic ce o sa-ti fac in urmatoarea jumatate de ora!" Deja mi se inmuiasa genunchii:))) Juma de ora, pffff:|
Si ca si cum mi-ar fi ghicit reactia adauga "Nu te speria ca nu-i nimic grav, vreau sa te ajut sa te faci bine!"...Eh..parca m-am mai lishnishtit oleaca (vorba unui filosof in viata:P )! Si merg intr-o alta sala, urmatoarea defapt si ma pune pe un scaunel si imi toarna o chestie efervescenta in ureche. O senzatie de dizolvare, cam asa ceva era. Parca imi fierbea ceva in ureche... Eh trecut peste asta si apoi imi zice sa sterg urechea cu o batista dupa care.... si acum urmeaza partea mai putin placuta....imi baga in ureche ca un furtunas si imi tasneste ditamai jetu!!! Am crezut ca ma innec. Cam asta a fost senzatia. Si s-a repetat de 3 ori treaba asta. Credeam ca-mi iese prin cealalta ureche la un mom dat! Omg...sa nu faceti otita niciodata ca nu-i foarte placut ! Si ca si cum n-ar fi fost de-ajuns imi prescrie si 4 feluri de medicamente, din care unu era antibiotic:|. Asadar, 2 sapt tratament:-s! Eh, cum se zice...tot raul spre bine! Bine ca s-a rezolvat intr-un final!

hai cu grataru de final...



Si cum soarele straluceste, si mirosul de iarba proaspata te invadeaza, numai bine iti vine pofta de un gratar. Hm..slava domnului si fara numar sa fie:)), mai ales ca am intrat in vacanta...zis si facut:>. Stiam ca intr`una din zile o sa iesim la gratar gr.2, anu2, sem 2...dar nu stiam exact data. Si fasfatandu`ma cu un episod din The Tudors(pe care acuma l`am terminat:( )..primesc un mesaj pe telefon. Am tresarit cand l`am auzit ca eram concentrata :-j Am crezut ca era sms de la..... cu... "hei.just thinking of u", dar n`a fost asa. Vad oficialul mai aproape de mine ca niciodata, era un mesaj de la Bushu, o invitatie directa la gratarul de vineri:))). Foarte cordial ne astepta la 1 la Kaufland:P. Zis si facut. Ne`am stans noi, am stans si banii, am facut targuielile, dupa placul tuturor (carnaciori picanti vs carnaciori obisnuiti, Nestea vs Cola, chipsuri vs seminte si altele). Si normal ca nu a lipsit consacrata licoare pt gr2, Silva bruna:P.


Hm, discutii despre vacanta, despre permise de conducere, despre maritisul unei colege(btw nu ca as fi eu importiva, dar cred ca la 21 de ani cea mai mare tampenie e sa te casatoresti:|..auzi...daca te iubeste o sa fiti impreuna si o sa va casatoriti si la 27, iti zic sigur:P ), despre batai(mai mult baietii decat noi), diverse...Pana la sfarsit a ramas doar la creme de la creme, adica echipa vesela din grupa 2:P Eh se aplica principiul "Putini da buni";)) Cu alte cuvinte a fost o zi de relaxare totala, dupa asa un an incarcat era si timpul:d. Pentru moment uitasem si de curentul care m`a atras joi, nush de pe unde:-j, eram usor surda de o ureche..dar a fost ok:P