sâmbătă, 8 august 2009

100% done

Dupa o perioada luunga de timp, in care am fost mai mult decat prinsa si ocupata cu renovarea (care in sfarsit s`a terminat\:d/ )...mi`am facut timp de blogarit, am fost cam absenta o vreme, dar e absent motivat:P Am zis ca dau faliment din toate punctele de vedere cu renovarea vietii( 1. ca am cheltuit o infinitate de bani pe o sumedenie de "prostii necesare" si 2. ma durea spatele si carnea de pe mine, parca m`ar fi ceomagit cineva :-j )...ehh, una peste alta, bine ca a trecut si s`a terminat si apartamantul arata snur:>:D ( mda, hai sa nu sara acuma toata lumea, ca tre sa dau petrecerea de inaugurare,:)) ).


Bineinteles, ca in toata perioada asta , daca n`am iesit decat pana la Market si inapoi, n`am mai dat importanta la multe chestii:))), cum ar fi, tuns, vopsit, manichiura, pedichiura, pensat etc. Asa ca ma foarte bucur ca a venit si vremea lor, am fost la tuns si mi`am capatat un nou look:> (ca sa ma laud asa un pic), apoi am facut programare la salon la manchiura si tot tacamul. Era si binemeritata o refreshuire ca asta dupa un smotru pe cinste, in urma caruia numai aveam nici macar unghii:))) Suna bine si cred ca te face sa te simti un pic mai feminina, mai shine&glam :P. Si un motiv in plus e ca la mare trebuie sa arati ok:d, deci se cuvine sa faci asemenea investitii :))) Si inca un motiv in plus e ca, imediat dupa ce aterizez in Iasi am o nunta, asa ca sa fiu in trend, daca tot se poarta. Si aici nu ma pot abtine sa nu fac o mica paranteza: cred ca am auzit `shde zeci de persoane care au facut/s`au dus la 1 sau mai multe nunti in perioada asta...omg, de ce face lumea una ca asta pe timp de criza?:))) e interpretabil raspunsul:-j. Dar daca love is in the air, n`ai ce`i face:))

Cam asta am facut in ultimul timp printre ture pana in mall-uri si inapoi pt tinuta de nunta, printre programari pe la saloare, printre grele decizii in legatura cu alegera culorilor pt jaluzele, printre orele petrecute intre oale (pt ca am avut ceva vizite de la niste neamuri din Capitala) si mai multe, dar de`acum intram in detalii. Btw, am luat testul de la rude pt gatit si anume pt "strachina de bors ca la mama acasa" :))) deci, daca tot era vb mai sus, is numa` buna de maritat:-j ...glumeam evident:P!

In rest abia astept sa plec la mare :x i can`t wait:D Seaside - coming soon!
Toate bune pan` la urmatorul post!