sâmbătă, 16 octombrie 2010

weekend în bucuReşti

Interesantă senzaţie ai când scapi, după o săptămână întreagă, la preamaritul şi indispensabilul Internet, defapt îţi dai seama că eşti dependent... şi încă cum! Să rămâi în urmă cu toate noutăţile, newsletter-ele, comment-urile, friend request-urile, retwitt-urile şi replay-urile diverselor fenomene din online - cumplit! Hmm...not a good thing - chestia cu dependenţa! Dar bine că ai şi alte activităţi care te salvează, ai PRieteni cu care eşti extrem de bucuros să te revezi, ai oameni cu care vorbeşti cu orele la telefon, ai persoane care îţi sunt aproape când vrei să ieşi la o cafea sau când vrei să povesteşti ceva, ai pe cineva care să meargă cu tine la shopping şi care nu îţi răspunde, spre binele tău decât cu "nu vrei să te mai uiţi, poate găseşti ceva mai rentabil?", aka rubedenii - cu alte cuvinte... ce noroc pe mine!

Hmmm, cam mohotâtă sâmbăta asta...ploioasă şi înnorată! Nu-i chiar pe gustul meu, chiar deloc! Încerc să umplu minusul ăsta cu alte cele ca să nu mă las influenţată de vreme. Şi ce-i mai bun decât să scrii un post nou pe blog? Hmmm...ar mai fi câteva ce-i drept, dar ... să rămânem în sfera realului şi a posibilului. Frumos sfârşit de săptămână! Mai ales când m-a sunat Marius G. ( Bună Marius! :P) şi mi-a zis că e în drum spre Bucureşti! Dacă aş fi avut net cu puţin înainte de a se deranja domnişoul de la UPC să ne explice cum trebuie făcute unele configuraţii pentru wireless, probabil că aş fi fost la curent cu update-urile lui de pe FB care, spuneau dealtfel că...e în drum spre Bucureşti. Dar asta e, câteodata e mai mare supriza aşa! Şi cum spuneam, veselie şi entuziasm că mă revedeam cu Marius în Bucureşti! Dacă e cineva interesat să vadă motivul pentru care el a venit, îl găsiţi detaliat pe FB sau dacă nu în ApropoTV -ul de Duminica asta! Una peste alta, ne-am revăzut, ne-am îmbrăţişat, de astădată nu în faţă la corpul A, ci la iesirea din metrou, la Piaţa Romană, pentru că a vrut să meargă cu noi la SNSPA, la întalnirea cu tutorele de an. Au trecut repede explicaţiile şi prezentările, aşa că nimic nu era mai indicat decât o invitaţie la cafea, "acasă la noi"! Fan pisici, a se face referire la Jimmy(cine ştie cunoaşte:P), Marius s-a lăsat încântat de Puffy, o pisică persană albă, foarte high class şi extrem de alintată. Hmm, reacţie firească dealtfel a musafirilor noştri:P Am depănat în 3 CSRP-işti de la UAIC câteva amintiri de prin facultate şi ne-am amintit de nişte momente şi planuri funny, nerealizate încă pe atunci! :) Nice...

Ca să mai umplu timpul înainte să-mi vină netul, cum spuneam mai sus...am fost la cumpărături! Nu pentru că îmi face o deosebită placere să colind prin supermarket, ci pentru că era nevoie! Şi acum partea mai puţin plăcută a lucrurilor, pe care o anticipam cumva, dar vroiam să o ţin cât mai departe pe cât posibil - supraaglomeraţia din supermarket! Pe lângă faptul că lumea merge la Real cu 3 feluri de cărucioare, şi e de trei ori mai aglomerat decât în supermarketurile din Iaşi.... trebuie să stai jumate de oră la casă indiferetn că ai cumparat o Cola sau jumate de magazin! Şi cică românul e în criză:| Şi ca să fie complet peisajul, cred că am întalnit pe puţin... 30 de promoteriţe care câştigau săracele şi ele un ban cinstit! Nicio problemă cu asta, pentru că e bifată deja de mine şi îmi e destul de familiar sentimentul, dar...parcă e un pic cam mult, nu? Să vrei să cumperi o pastă de dinţi şi să ai trei domnişoare draguţe forţat care te "agasează" pe rând cu "Avem o promoţie la Aquafresh cu 1+1 gratis!" sau "Putem să vă ajutăm? Avem o ofertă la Blend-a-med 3D White Pearl" şi la Colgate n-am mai avut răbdare să ascult... Mi se pare un pic cam mult totuşi...şi partea şi mai interesantă e că, mai la toate produsele de îngrijire, cosmetică sau la produsele alimentare erau suuuperoferte fără egal! Dacă erai băiat deştept şi te marketai bine puteai să ieşi de la cumpărături gata aranjat: treceai pe la carne şi mezeluri întâi, apoi pe la răcoritoare şi desert - iaurt şi biscuiţi, apoi mergeai la detergenţi şi creme, vopsele şi pastă de dinţi...ah şi pe la condimente - am primit un plic de ketchup Heinz - spotul ăla de creşte ca prin minune roşia şi se transformă direct în tub de ketchup. Cu alte cuvinte...criză dom'ne, criză! Noroc de superofertele astea!

Şi încă nu s-a terminat weekendul, e abia la mijloc!