joi, 1 octombrie 2009

tre` sa se termine ceva, ca sa inceapa altceva

Si nu din cauza lipsei timpului n-am mai postat de multa vreme, ci datorita faptului ca m-am bucurat din plin de familie si poate am avut si o doza de lene:P(1) si (2) 1 octombrie pare sa fie un inceput promitator. Si da, e normal ca dupa ce se termina ceva sa inceapa altceva... da nu asta e ideea.

Ideaa e ca in bucata asta de vacanta s-au intamplat o groaza de chestii si n-as vrea sa ma apuc sa postez despre toate, in amanunt, ca nu-i cazul si nici nu ajuta pe nimeni cu nimic...in principiu:)))
A trecut timpul nesimtit de repede si am reusit numa sa gust din toate cate un pic, ca deh...ce-i bun, nu tine mult! Mai bine mai putin si de calitate, decat mult si prost.

Anywayz...daca incepe anu 3 si e anu` cu licenta, nu moare nimeni...daca-ti pleaca cineva drag pt o per. mai lunga sau mai scurta, nu moare nimeni. Daca incerci sa-ti faci jobu` si in momentul respectiv se gaseste sa te "frece la icre" cate o baba care s-a plictisit in fotoliu de stiri& telenovele...iar nu moare nimeni. Daca anu asta stii ca tre sa tragi tare pentu a investi in tine ca sa ajungi acolo unde (crezi tu ca) ti-e locul...cu siguranta n-o sa fie bai. Cu alte cuvinte.."nu-s probleme, beibi!" :P

Si app, mai aveti 2 zile sa mergeti la IIFF(Festivalul International de Film de la Iasi). Am vazut astazi " The boy in the striped pyjamas" (o drama despre comunismul nemtesc). Un film interesant, mi-a placut si sfarsitul a fost unu care a luat prin surprindere.

Mi s-au copiat primele 2 episoade din Greys, sez 6, deci .avi:P ciuss:*