miercuri, 1 iulie 2009

hai saa...



De`o vreme incoace s`a terminat si cu facultatea, ba chiar si cu practica si toata lumea are mai mult timp liber, sau nu...depinde:-? Ce`am resimtit in ultimile zile, a fost o usoara plictiseala, dar s`a remediat pana la urma cu o carte la Petrica sau cu o plimbare pe Bucium:))) Pana aici toate bune si frumoase. Hmm, toata lumea isi planifica vacanta de vara, care mai de care cu trebi si plecari. Si pan` la urma e normal, doar e vacanta:P Cred ca o sa incep cu o mica renovare in apartam si intre timp si ceva job(daca iese combinatia:P). Dupa care, vreo escapana pe undeva cu asfi, marea(neplisita:D) si posibil si vreun zbor peste granita, vedem cum stam cu bugetul, ca si asa e criza:( . Si daca mai intervine ceva(si sper sa mai intervina:d), e si mai bine!

Daca stau bine si ma gandesc ar mai fi cate ceva... un permis de conducere n`ar strica si cateva "sedinte de bronz" :-? (asta asa suplimentar:P).

Hai saa..facem ceva interesant! Ce face lumea pe timpul asta prin Iasi? Nimic foarte iesit din comun... Pe langa faptul ca e exagerat de cald afara si te sufoci in timpul zilei, nici seara nu prea ai alternativa. Poti sa iesi la "o limonada " ceva, mai spui un banc, mai spargi o samanta...si cam atat. Si ziua dormi pana la 12, ca doar ajungi pe la 1 acasa, dupa care iti mai pui niste episoade din SATC(sau altceva, dupa preferinte)..si uite`asa s`a mai dus o zi si e iulie. Trece ca nebunu timpu` asta...