marți, 5 ianuarie 2010

Primul post din 2010

Every new beginning comes from some other beginning's end..True. Dacă în urmă am lăsat un 2009 incărcat, roz sau gri, ploios, însorit, călduros sau rece pe alocuri, cu multe "cadouri" şi momente speciale, cu nopţi ne(a)dormite şi zile de (ne)uitat, cu nervi şi lacrimi (de fericire şi de oftică), acum am intrat într-un 2010 care sperăm să ne aducă mai multe zâmbete decât împotriviri... mai multe reuşite decât înfrângeri şi mai multe împliniri decât ne-am gândit vreodată!

Trebuia să fac o introducere memorabilă..După cum se zice că prima impresie contează, aşa e şi cu primul post..Toate una peste alta, m-am întors din vacanţa de la Piatra Neamţ obosită (acum şi un pic racită...numai zic din cauza cui :-w), dar a fost o vacanţă liniştită cu persoane dragi alături, am râs şi am petrecut cât încape, am înlocuit zăpada (care din păcate nu s-a arătat) cu o baie prelungită la piscină, am facut foc de tabără şi grătar. Am spus poveşti la un pahar de vin fiert şi am facut poze...foarte multe poze. Seara dintre ani a fost aşa de luuungă, zic lungă pentru că mi-a luat ceva timp pentru pregătiri şi numai stau să înşir toate activităţile pe care le face o fată înainte de Revelion...e deja cunoscut topicul:p. Important e produsul finit:))) A fost o seară reuşită, însoţită de o sesiune foto mai ceva ca la Hollywood :))! Pentru alte detalii facebook vă stă la dispoziţie:p. Toată lumea s-a simţit bine, s-a distrat, a dansat şi a ciocnit un pahar de sampanie la 12 fix! A doua zi, prima zi din an, am început-o bine....şi zic bine pentru că m-am trezit târziu, am dormit în voie şi m-am trezit cu un zâmbet uşor timid pe faţă....pentru că începea un an nou nouţ! ( aa şi cu o voce răguşită, like usual...măcar puteam să mă aud spre deosebire de anul trecut, când vorbeam prin semne). Am fost sorcovită cu bani şi nu cu orez...deci prin urmare va fi un an bănos...sper:P!

Când am ajus acasă tot era intact, exact cum lăsasem, era aşa o linişte..cu care nu eram obişnuită încă, dar era un iz pierdut de portocală...uitasem cojile intr-o farfurie in bucătărie şi se simţea încă mirosul. Nu am avut chef să despachetez bagajul, aşa că m-am trantit intr-o baie cu spumă şi am stat ceva timp...după care ...s-o-m-n!! A doua zi m-am trezit amorţită toată şi nu m-am dezlipit de pat repede, doar spre seara când am mers în vizită pentru a ura La Mulţi Ani rubedeniilor! După vreo două zile m-am întors la legislaţie, şi nu mi-a fost o plăcere deosebită..dar n-am avut încotro. Unii au început facultatea mai devreme, chiar şi în Iaşi...Medicina şi Politehnica au început de pe 4, Cuza e un pic mai şmecheră anul acesta şi începe pe 11:P

Hmmm ..ce facem...I dăm şi noi drumu la treabă serios? Cam ar trebui...

O seara cu zâmbete să aveţi!