duminică, 7 martie 2010

sunny day today:d

Azi e baba mea! 7 martie:d În fiecare an am ales 6, pentru ca pe data de 6 e ziua mea sau 8 pentru că e Ziua Femeii! Anul acesta am schimbat niţel strategia şi a fost de bine pentru că a fost soare şi frumos(şi încă mai este) , chiar dacă nu s-a topit toată zăpada! So...sunny day today!:d Nu vroiam iniţial să încep cu asta, dar ştiu că atunci când te bucuri de ceva, primul impuls este să împărtăşeşti sentimentul!

Dacă a venit primăvara, atunci avem toate motivele să împărtăşim sentimente şi mai cu seamă să "facem convenţii" :)))) fetele bune care vor să ajungă în rai ştiu cum stă treaba cu...convenţia:p Merită adăugat că ceea ce te face să zâmbeşti şi mai mult (înafară de faptul că poate ţi-ai ales astăzi baba şi e o zi superbă...) la cafeaua de dimineaţă este faptul că ţi se întâmplă chestii pe care poate le aşteptai, dar nu aşa repede!:)))) It's surprising how much of memory is built around things unnoticed at the time..hmm, i've got a feeling that...:p Bine, aici nu se include şi faptul că te aşteptai să ai o noapte luuuungă şi apoi de la ora 9 să ai ore de conducere:)))) dar asta e altă discuţie... Pentru cei care îşi faceau griji...sunt OK, condusul a decurs conform schemei:))))

Niciodata nu m-am întrebat de ce Ziua Internaţională a Femeii e pe 8 marte şi nu e pe 6 februarie de exemplu:)))) Şi culmea...aseară la o poveste am aflat de la un băiat asta:)))) Cică e vorba despre un motiv nobil şi foarte întemeiat de sărbătoare...introducerea votului! Adică acum mai bine de 50 de ani, femeile au început să aibă şi ele un cuvânt de spus...sau să fie al dracului, cum ar zice unii(nu spui nume:p). Recunosc, nu ştiam şi nici n-am avut vreodată motiv să mă întreb de ce 8 martie, pentru că mă preocup să fac şi să primesc, cadouri în această zi faină de primăvară, nu să stau şi să meditez. Nu m-a interesat motivul.. ci doar faptul că freziile sau zambilele au un miros tare fain şi că mă chinuiam câte 3 ore de Lucru Manual să fac o felicitare pe care să scriu "La Mulţi Ani pentru cea mai bună mămică din lume!" :p

PS1: Când trebuie să ai aşteptări şi de ce? Dacă tot am fost provocată:P Uite-aici !
PS2: Tonight Ladies Special Night part 2:> Manhattan and Coopers!