joi, 10 decembrie 2009

care-i treaba?



In mod normal, acum ar trebui sa fiu cu nasul in caietul ala bleu si sa invat ceva legislatie pt extemporalul de maine.. Freaky isn't it? :))) Dar...DA, se poate si asa ceva., atunci cand proful pune cateva intrebari (legate de legislatie evident) si nu se aude decat o tacere mormantala in sala. Ei bine, noaptea asta va fi una lunga:>. Aveam o gramada de alternative la ce as fi putut face in seara asta:
  • sa stau si sa caut ceva bibliografie pt licenta si sa fac un plan;
  • sa caut cate ceva despre Deindividualizare pt un proiect (thx Good ca e dupa vacanta!:d)
  • sa ma apuc de citit dintr-o biblie tare frumusica de Zaltman - Cum gandesc consumatorii
  • sa merg in Dublin Pub, unde e petrecere ANOSR cu ligile si asociatiile din Iasi( si eu stau acasa si imi bat capu cu ceva ce oricum nu o sa-mi foloseasca100% :( )
  • sa ma uit la un episod din Grey's ori Gg sau...la unul de pe lista C.I.
  • sa ma gandesc la o strategie de promovare pt sedinta de maine la Elab. produselor de PR& ADV
  • sa ma gandesc la cum ar trebui sa arate proiectul final din urma trainingulului DTC
  • sa ma pun si sa citesc ceva pe luni la examenul DTC pt Competente Sociale si Civice
.......si sigur ar mai fi daca as sta sa ma gandesc un pic!

Concluzia e oricum aceea ca... va trebui in noaptea asta sa pun cate ceva la punct legat de semne de circulatie, despre manevre, despre prioritate and stuff...Great! Am deja un feeling ca saptamana asta si cealalta o sa fie asa aglomerate, incat...nici nu indraznesc sa ma mai gandesc la faptul ca ar trebui sa ma mai apuc si de o curatenie generala, de sarbatori...nici gand (momentan)!

Oricum e de apreciat faptul ca luni o sa fac un refresh, adica am sa merg la tuns..in sfarsit si nu neaparat pt ca ar fi trebuit sa fiu saptamana asta la poza pentru albumul de la cursul festiv, ci pt ca din cand in cand mai trebuie sa vii si cu o schimbare:P Change it's start when someone sees the next step! so change is happening and change is inevitable :D!
Pana luni mai e oleaca, asa ca imi iau Milka mea cu alune si stafide si ma intorc la caietul bleu, pe care am sa-l iubesc dupa ce voi avea permisul de conducere!

PS: daca cineva se plictiseste cumva, artuncati cate o privire si pe-aici:P

Sa va mearga toate bine!