miercuri, 7 aprilie 2010

DL prelungit!


Iubeşti poezia şi limba franceză ? Asociaţia Studenţilor Francofoni din Iaşi îţi oferă ocazia să îţi demonstrezi măiestria în arta lirică într-o competiţie alături de alţi tineri talentaţi. Acum ai o nouă şansă ! Termenul de primire al poeziilor se prelungeşte până pe 12 aprilie.

Cea de-a cincea ediţie a Concursului Naţional de Poezie în Limba Franceză "Echos Francophones" se desfăşoară în perioada 8 martie- 25 aprilie la Iaşi. Condiţia de participare este ca doritorii să trimită trei poezii, creaţii originale, în limba franceză, în intervalul 8 martie - 12 aprilie, la adresa aefi_ro@yahoo. fr, însoţite de datele lor de contact. Concursul se va desfăşura pe doua secţiuni : liceeni şi studenţi, participanţii având posibilitatea de a aborda orice temă îi inspiră.

La finalul competiţiei, cele mai valoroase trei lucrări ale fiecărei secţiuni vor fi răsplătite în cadrul Festivităţii de Premiere care va avea loc la Iaşi. Pentru informaţii suplimentare puteţi accesa site-ul asociaţiei, la adresa www.asfi.ro

Sperăm că veţi fi inspiraţi şi că veţi răspunde chemării noastre. Va urăm succes!