vineri, 21 august 2009

o zi de vacanta

A inceput cam pe la 12 si ceva cand am facut ochi, in ciuda asa spusei zicale cum ca "cine se scoala de dimineata departe ajunge"...s`a probat ca si cine se scoala mai tarziu, la fel de departe ajunge...sau cum ar zice un prof. de`al meu: "nu te grabi, ca tot acolo ajungi" :))

Nu a inceput foarte promitator ziua, ba chiar fara niciun plan special, cu atat mai putin legat de gatit. Si coborand din greseala sa`i duc MP3-u` lui Justin (ca pleaca la mare, dragu de el:> ), i`am zis sa ma duca pana la piata, ca tot era in drum. Aveam pofta de un pepene, nimic mai mult. Si cum se zice ca marketingul e tentant, de la sine inteles ca mi`au sarit in ochi cateva bunatati, printre care si vinete.. Pentru ce vinete? Pt salata, of course :D Si ajung frumushel acasa, imi pregatesc tot ce`mi trebe si`i dau drumu la copt vinete...pffff...grea sarcina dom`le! #-o. Am stat jumate de zi sa coc niste amarate de vinete pt salata, in ditamai dubalaraia, cu 32grade+ afara. Ce ti`i si cu poftele astea:))) si daca am inceput , desigur ca trebuia sa si termin;)) Intre timp s-a facut si ciorba, si mi`a iesit si maioneza(ca sa ma laud si eu umpic:D ) Si dupa ce s-a terminat la aragaz, s-a continuat cu mopul , si in final cu o baie lunga de 2 ore:x , se si cerea pana la urma toata;))

Cam asa se desfasoara o zi obisnuita, as putea spune, de vacanta! Printre picaturi mai schimbi si o vorba cu unu sau cu altu, dar in mod cert, iti ia mai mult de jumatate de zi daca vrei sa te apuci de copt vinete:))) asta stiu sigur:P

Pana la altele, va`as lasa in compania celor de la kiss fm, care btw, dau live o muzica tare faina!