luni, 11 ianuarie 2010

and it was good first time

Yup..and it was good first time..Mă gândeam că o să fie cu mult mai complicat..îmi făcusem gânduri, am crezut că-mi va bate inima cu 5 bătăi în plus pe minut şi că o să mă ia cu transpiraţii de tot felul, am crezut că o să-mi tremure picioarele şi că o să am muuulte emoţii...Dar a fost bine...a fost bine când am început conducerea:p Am început foarte abrupt..şi m-am simţit nevoită să răspund cu o replică gen: "Nu mergem pe unde sunt mai puţine maşini?" la care mi s-a răspuns tare draguţ: "Păi când o să conduci..crezi că o să conduci prin locuri cu mai puţine maşini?:)))" Mă simţeam ca la grădiniţă când mă lăsa educatoarea să încep un rând nou de bastonaşe..fără să-mi ghideze mâna. Era ceva nou..total nou şi străin:p dar e drăguţă senzaţia..vom vedea pe parcurs cum evoluează situaţiunea :))

Una peste alta, după o vacanţă prelungită, a fost un început promiţător. Era şi timpul să-i dăm drumul la treabă..aşa că a început şi facultatea. Anul 3..ultimul semestru. Sună un pic nostalgic..sau poate pe unii îi bucură. Au trecut 3 ani ca şi când ar fi o dupăamiază de vară luungă cât un somn în care visezi ceva frumos...Nu cred ca aş schimba nici macar un grad la stânga sau la dreapta aceşti 3 ani de studenţie, ba din contră, sigur îmi voi aminti cu mare plăcere de ei. Deci cum spuneam ultimul semestru din facultate. Se simte că fiecare e focusat pe ceea ce vrea să facă mai departe şi că mai degrabă e "pe turta lui"..decât pe a grupului..şi logic vorbind...e cam firească treaba. So make plans..Go for what you want!

Şi dacă e ultimul semestru, indubitabil trebuie să fie şi ultima sesiune...una fără alta nu se poate..E ca şi cum ai zice despre Tanda fără Manda :))) probabil nu a fost exemplul cel mai relevant, dar sunt sigură că s-a înţeles ideea :p Peste aproximativ o săptămână începe stressiunea... :-B Unii au început-o deja..probabil că vor să fie mai harnici..cine ştie! Dar dacă toate le-am început cu dreptul, sper să continui fără să mă abat..


Să aveţi o seara superbă ca o rază de soare care vă mângâie privirea într-o dimineaţă de vară! (nu ştiu ce tot am astăzi cu vara..probabil că a fost o vreme tare urâcioasă afară şi tânjesc după o zi însorită)