vineri, 8 mai 2009

FestudIS 2009



Asa cum v-am obisnuit, in fiecare an, in luna mai, se desfasoara "FestudIS-ul", singura sesiune asteptata, ca sa fiu mai explicita, o saptamana plina de activitati si evenimente studentesti, concerte, teatru si dans. Anul acesta Casa de Cultura a Studentilor impreuna cu Ministerul Tineretului si Sportului, Primaria Municipiului Iasi si ONG-urile iesene pregatesc a VIII a editie a celui mai mare Festival Studentesc din Iasi, si nu numai!

Si daca tot veni vorba de ong-uri, evident ca si ASFI-ul participa ca in fiecare an la FEstudIS:D. Anul acesta am facut o colaborare super ASFI-ASB-LSE-ETH, care speram sa fie pe masura asteptarilor. Vom fi prezenti atat la evenimentele stimabililor colaboratori:
  • Marti, 12 mai - ora 1900Umor caritabil – Sala Gaudeamus – Casa Studenţilor organizat de Liga Studenţilor Electrotehnişti, LSE, ASB, ASFI.
  • Joi, 14 mai - ora 2200 Medieval body painting – Sala Foaier – Casa Studenţilor orgamizat de Liga Studenţilor Economişti, ASB, LSETH, ASFI.
  • Vineri, 15 mai - ora 2100Miss FEstudIS – Sala Foaier – Casa Studenţilor organizat de Asociaţia Studenţilor Economişti, LSETH, ASB, ASFI.
  • Duminica, 17 mai - ora 1300Maratonul FEstudIS – pe traseul: Universitatea “Al. I. Cuza”, Bulevardul Independenţei, Elena Doamna, Bucşinescu, Parcare Chimie organizat de Asociaţia Studenţilor Francofoni Iaşi.
  • Universitariada – luni, marţi, miercuri, joi, vineri, sâmbătă organizat de Asociaţia Studenţilor Bioingineri, Asociaţia Studenţilor Francofoni Iaşi, Liga Studenţilor Economişti, Liga Studenţilor Electrotehnişti.
Va invit calduros sa participati si sa veniti cu mic cu mare la activitatile FEstudIS-ului pt ca sunteti studenti putin timp si mai tarziu va va parea rau daca nu profitati de aceste momente:P!

Pentru a vedea programul complet - http://www.ccsiasi.ro/events/view/13/FEstudIS