luni, 1 martie 2010

Springtime













Astăzi este 1 Martie... O adiere, un parfum discret, o rază caldă de soare bate în geam, vrea să te mângâie... un zumzet la uşă, cioc cioc: "te-ai trezit? m-ai dorit? m-ai aşteptat? te-ai pregătit? mă primeşti ACUM? ...sunt eu Primavara!"


Vă doresc tuturor să aveţi o primăvară plină de zâmbete şi realizări alături de cei dragi! Să dăruiţi şi să primiţi cadouri frumoase care să vă amintească de clipele acestei primăveri!

Şi DA, îmi este dor şi mie de zilele de 1 martie şcolăreşti când alegeam cu 3 zile înainte mărţişoarele pentru colegi şi profesori. Era o zi uşoară şi scăpam adesea de ore pentru că deeh...era sărbătoare! Era uşor amuzant să te aşezi la rând ca să pui mărţişorul în piept la proful de cutare obiect. Cel mai special era pentru profesorul preferat:))) Dacă nu aveai oră cu el, mergeai la cancelarie să-l cauţi ca să faci un gest frumos! Puneam cu grijă foaia cu mărţişoare în gheozdan ca nu cumva să pierd sau sa deranjez vreun centimetru "opera" de design pregătită. Mai târziu în locul mărţişoarelor clasice cu bold şi şnur alb-roşu au apărut cele cu brelocuri sau broşele. Eu personal, le prefer pe cele clasice, lucrate manual pentru că au un strop de viaţă în ele... Cineva s-a muncit să le facă şi a facut-o cu drag!

Si dacă nu aveţi ceva mai special pregătit, vă recomand călduros piesa de teatru „LOVE4ALL” la Ateneul dinTătăraşi, regia Nicolae Ionescu, scenografia Radu Carnariu. Eu am fost duminică seară şi am rămas plăcut impresionată de reprezentaţie! De aceea imi permit să fac şi recomandarea:p La cererea publicului va mai fi şi pe 8 martie, la orele 19:00. Biletul costă 12 lei, 6 lei pentru studenţi cu carnetul de student.


"Povestea este mai degrabă un pamflet decât o istorioară. O ironie la adresa vieţii noastre, la peceţile tot mai dese pe care banul le pune pe faţetele iubirii. Suntem tot mai obosiţi, tot mai îndepărtaţi de cei ce ne sunt aproape, în fuga noastră plină de disperare spre deşertăciune. Atât de obosiţi, că nu mai avem putere nici să râdem. Să râdem ca în trupurile noastre tinere inimile au îmbătânit. Dragostea e peste tot. Trebuie doar să avem nevoie de ea. Şi lumea ar fi mai frumoasă. Poate că ar începe să ne placă să trăim." Nucu Ionescu


Vă îmbrăţişez cu drag şi să aveţi parte de mărţisorul cel mai frumos!